De Wonderkamer van Kampen Uw favoriete object in ons museum?

Wonderkamer 700x330-2Iedereen kent het wel: een buurvrouw die een bijzonder kopje in de vitrinekast heeft staan, een oom die een heel mooi erfstuk heeft of misschien loopt u zelf wel alle rommelmarkten af op zoek naar bijzondere vondsten? Wat ontzettend jammer is het dan, dat deze geweldige voorwerpen niet voor een groter publiek zichtbaar zijn. Daar willen wij met deze aankomende tentoonstelling verandering in brengen.

Heeft u zo’n geweldig voorwerp in huis? Oud of juist modern en hedendaags? Stuur het in via
de website en wellicht wordt het opgenomen in onze tentoonstelling ‘De Wonderkamer van Kampen’. Op deze website zijn alle inzendingen te zien, waardoor er ook hier een ‘Wonderkamer’ ontstaat.

Welk object koestert u het meest? Stuur uw meest mooiste, grappigste of ontroerendste object in via www.dewonderkamervankampen.nl en wie weet ziet u het vanaf 15 december terug in het museum!

Het Stedelijk Museum Kampen wil ook mensen met een object gerelateerd aan (de gemeente) Kampen aanmoedigen om deze in te zenden. Kinderen en jongeren zijn eveneens van harte uitgenodigd om hun mooiste en meest gekoesterde voorwerp in te sturen. De inzendingen zijn vanaf 1 september online te bekijken. De tentoonstelling ‘De Wonderkamer van Kampen’ is van 15 december tot en met 3 februari 2019 te bezoeken.

Wonderkamers 340x240-1 Wonderkamer 340x240-2

LET OP!

Aangepaste openingstijden!

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten op:

24, 25, 26 en 31 december 2018

en 1 januari 2019.

Wij wensen u fijne kerstdagen een heel gelukkig 2019!