Druk je eigen schatkaart!

educatie workshop_700x330Op vrijdagmiddag 3 januari 2014 kunnen kinderen hun eigen (schat)kaart komen maken in het Museumatelier.
De expositie Kampen à la carte vormt de inspiratie voor het ontwerpen van je eigen plattegrond. Je mag een plattegrond maken van je kamer of een heuse schatkaart.

Tijdens de workshop werk je de kaart uit in een droge naald techniek en gaan we je kaart drukken. Je gaat dus met enkele gedrukte (schat)kaarten naar huis, die je later eventueel kunt kleuren. Houd je van spannende schatkaarten? Meld je dan aan voor deze workshop!

Kosten:  €4,- per deelnemer (inclusief materiaal en drinken)
Aanvang: Workshop duurt van 13.30 - 15.00 uur
(bij voldoende belangstelling wordt er die middag nog een extra tweede workshop gepland)
Voor: Voor kinderen uit groep 6, 7 en 8