Rondleiding expositie Karin Bos

karin bos_700x330Karin Bos (1966) exposeert, onder de titel "Shifting Views", recente werken in de vorm van schilderijen, werken op papier, keramiek en een videofilm.Karin Bos is een meester van de suggestie. Haar schilderijen laten sprookjesachtige landschappen zien waarin kinderen ronddwalen, die zich op het eerste gezicht bezig houden met onschuldige dingen. Er wordt gekampeerd, gedanst of iets geheimzinnigs gedaan. Maar in al die bezigheden is iets verontrustends en vervreemdends geslopen. Middels uitgekiend kleurgebruik laat Karin Bos de kijker, kundig, een filmische wereld betreden waarin alles voortdurend in een ander licht komt te staan. Het is een wereld van verhalen, atmosferisch geladen en vol 'suspense'. De kunstenaar lijkt ons te vragen wat we nu werkelijk zien.

Er wordt bij deze tentoonstelling ook een rondleiding georganiseerd. Op donderdag 23 januari om 16.00 uur
nodigt Karin Bos u van harte uit in de Koornmarktspoort! Onder het genot van een drankje zal zij u graag rondleiden langs haar werk.
Mocht u hieraan willen deelnemen laat dit dan alstublieft even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Entree voor Niet-Vrienden: € 2,50

LET OP!

Aangepaste openingstijden!

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten op:

24, 25, 26 en 31 december 2018

en 1 januari 2019.

Wij wensen u fijne kerstdagen een heel gelukkig 2019!

Twitter response: "Bad Authentication data."