2 April: gratis kindermiddag

educatie -_maskers_-_700x330Activiteit Woensdagmiddag 2 april 2014
Voorafgaand aan museumweekend

Speciaal voor Museumkids heeft het Stedelijk Museum Kampen een leuke papertoy gemaakt.
Kom op bezoek in het museumatelier en knutsel en versier je eigen zeeheld van papier.
Zeehelden inspiratie en ideeën doe je op in de expositie Aan het water
Inloopworkshop vanaf 14.00 uur. Gratis voor alle Museumkids t/m 12 jaar!

LET OP!

Aangepaste openingstijden!

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten op:

24, 25, 26 en 31 december 2018

en 1 januari 2019.

Wij wensen u fijne kerstdagen een heel gelukkig 2019!

Twitter response: "Bad Authentication data."