Kampen ontvangt schatten Rijksmuseum!

Rijks aan de IJssel - 1Met trots verwelkomt het Stedelijk Museum Kampen deze zomer topstukken uit de maritieme collectie van het Rijksmuseum Amsterdam. Hiermee sluit het museum mede aan bij de activiteiten rondom de Hanzedagen. Met deze bijzondere expositie ontstaat er in Kampen een tentoonstelling waarin met stukken van het Rijksmuseum enkele hoogtepunten uit de Nederlandse maritieme geschiedenis getoond worden.

De tentoonstelling is van van 10 juni t/m 8 oktober 2017 te zien.