Lezing Couzijn van Leeuwen

Couzijn van_Leeuwen_700x330Zondagmiddag 30 april om 15.00 uur nodigt Couzijn van Leeuwen u van harte uit voor een rondreis in de Koornmarktspoort langs zijn kartonnen en keramische beelden en ontrafelt hij zijn geheimen. Couzijn is een boeiend verteller, die u de wereld eens anders laat bekijken.  Hoe doet hij dat eigenlijk, een paard, gevelbeeld of kast maken van karton?  U kunt het hem zelf vragen.

De entree inclusief koffie en een drankje bedraagt voor Vrienden; € 5,00, Niet-Vrienden; € 7,50. U betaalt bij aanvang bij de ingang van de Koornmarktspoort.

I.v.m. de catering vinden wij het fijn als u ons even laat weten of u komt.
Bij voorkeur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefonisch kan ook, via 038 331 73 61

LET OP!

Aangepaste openingstijden!

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten op:

24, 25, 26 en 31 december 2018

en 1 januari 2019.

Wij wensen u fijne kerstdagen een heel gelukkig 2019!