Moederdagactie 2017

Moeders zijn van onschatbare waarde. En daarom zetten wij ze op moederdag extra in het zonnetje.

Op moederdag krijgen moeders bij ons gratis toegang!*

Samen de geschiedenis van Kampen bekijken, verhalen van vroeger ophalen, genieten van de prachtige foto's die Jan Koster in de omgeving van Kampen maakte en afsluiten met een heerlijk gebakje in het museumcafé:

in het Stedelijk Museum Kampen is het mogelijk. Ook in de Koornmarktspoort en de Gemeentelijke Expositieruimte Kampen bent u van harte welkom.

Moeders mogen die dag gratis bij ons naar binnen en krijgen van ons tevens een goodybag cadeau.

*Op moederdag (14 mei 2017) zijn wij open van 13.00 tot 17.00 uur
Moeders "op vertoon van kind" gratis toegang. Reserveren niet nodig.
Oudestraat 133 | 8261 CK | Kampen | 038 331 73 61 | www.stedelijkmuseumkampen.nl

Twitter response: "Bad Authentication data."