Openingen

Beeld van_een_Stad_340x240-1Dit weekend openen wij twee nieuwe tentoonstellingen!

Zaterdag 29 september, 14.00 uur, Voormalige Synagoge: IRMA HORSTMAN - 'Exposed Fragility'

Zondag 30 september, 14.00 uur, Stedelijk Museum Kampen: BEELD VAN EEN STAD, Vijf eeuwen zicht op Kampen.

Iedereen van harte welkom! Toegang gratis en na afloop een hapje en een drankje.

LET OP!

Aangepaste openingstijden!

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten op:

24, 25, 26 en 31 december 2018

en 1 januari 2019.

Wij wensen u fijne kerstdagen een heel gelukkig 2019!

Twitter response: "Bad Authentication data."