Museumkaart

museumkaart 700x330De Museumkaart is ook in Kampen verkrijgbaar!

De Museumkaart is de enige kaart die u gratis toegang biedt tot honderden musea in heel Nederland. Lekker ronddwalen in musea wordt daarmee wel heel gemakkelijk gemaakt.

De Museumkaart voor volwassenen kost € 49,95
De Museumkaart voor jongeren (tot en met 18 jaar) kost € 25,00
Bij eerste aanschaf betaalt u eenmalig € 4,95 administratiekosten.

LET OP!

Aangepaste openingstijden!

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten op:

24, 25, 26 en 31 december 2018

en 1 januari 2019.

Wij wensen u fijne kerstdagen een heel gelukkig 2019!

Twitter response: "Bad Authentication data."