Concert Britten Jeugd Strijkorkest

Britten 700x330Dit jaar heeft het Britten Jeugd Strijkorkest gekozen voor een tournee in de eigen regio. Ze varen van Kampen over de IJssel naar Deventer en geven hierbij concerten in de onderstaande plaatsen, waaronder het Stedelijk Museum Kampen.

Op donderdag 11 juli om 14.30 uur geeft het Britten Jeugd Strijkorkest een gratis concert in de Gouden Zaal Stedelijk Museum Kampen.

Programma:

J.S. Bach Brandenburg Concert no.3 in G groot, BWV 1049
1685-1750 Allegro, Adagio, Allegro

D. Sjostakowitsj Kamersymfonie opus 110 a
1906-1975 Largo, Allegro molto, Allegretto, Largo, Largo
Bewerking voor strijkorkest door Rudolf Barschai

K. Atterberg Suite no.3 voor viool, altviool en strijkorkest
1887-1974 Prelude, Pantomim, Vision
Marthe Lasthuis - viool
Cynthia Klostermann - altviool

John Williams Schindler’s List
1932

G. Gershwin Suite uit Porgy and Bess
1898-1937 Bewerking voor strijkorkest door Ben de Ligt

C. Gardel Por Una Cabeza
1890-1935 Bewerking voor strijkorkest door Gijs Philip van Schaik

Twitter response: "Bad Authentication data."