Onze vrijwilligers zijn genomineerd!

vrijwilligers 700x330Wij zijn genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs! Ons museum kan niet draaien zonder de niet aflatende steun van onze 105 (!) vrijwilligers. Wij zijn er dan ook ontzettend trots op, dat zij genomineerd zijn voor deze prachtige prijs.

Om deze prijs te winnen kan er tot 31 oktober 2013 worden gestemd. Bent u wel eens in ons museum geweest en bent u ook zo hartelijk geholpen door een balie-medewerker, suppoost of andere vrijwilliger? Stem dan alstublieft op onze fantastische groep vrijwilligers!

Onze aanbeveling, en de mogelijkheid om te stemmen, is hier te vinden!

vrijwilligers340x240 vrijwilligers 345x240 - 2