Gouden Zaal Concert 8 december

Gouden Zaal_concerten_700x330De Stichting Vrienden van het Stedelijk Museum Kampen organiseert een aantal concerten voor haar Vrienden en andere belangstellenden. De programmering wordt verzorgd door João Ramos Marta, fluitdocent aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle en centrum voor kunsteducatie Quintus in Kampen.
De concerten vinden plaats in de Gouden Zaal van het Stedelijk Museum in Kampen.

8 december 2013
aanvang 15.30 uur

Periode van de Barok - Er wordt gespeeld door Het oILis Ensemble. Zij spelen muziek
uit de Barok periode op authentieke instrumenten uit de 18e eeuw. Het ensemble bestaat
uit twee traverso’s: Alieke Pijl en João Ramos Marta, klavecimbel bespeeld door
Tineke Steenbrink en cello: Anna Alkema-Schweitzer.

De entree bedraagt voor Vrienden van het Stedelijk Museum Kampen € 3,00.
Voor overige belangstellenden is de toegangsprijs € 5,00.
U betaalt bij aanvang van het concert bij de ingang van de zaal.

De Gouden Zaal heeft een beperkte capaciteit, daarom is reserveren verplicht. Dat kan (bij voorkeur) via e-mail bij mevrouw E. Schaaf, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch bij het museum, 038 33 17 361.