Rondleidingen

Het museum bezichtigen kan op vele manieren. Individueel, samen met anderen, of u maakt gebruik van de multimediatour.
Groepen kunnen zich laten rondleiden door een gids. Als u een gids wilt, verzoeken wij u tijdig te reserveren. Onze gidsen begeleiden groepen van maximaal 15 personen.

 

U kunt ons vrijblijvend bellen: 038-3317361.
Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Prijzen:

Rondleiding door het museum van circa 45 minuten: € 30,00
Rondleiding Schepenzaal: € 20,00
Rondleidingen op zon- en feestdagen en buiten openingstijden: € 35,00
Alle rondleidingen zijn exclusief toegangsprijs. U krijgt wel korting op de normale entreeprijs en betaalt slechts € 5,50 per persoon.

 

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Dinsdag bestaat het Stedelijk Museum Kampen 10 jaar. Komt u die dag met ons vieren? Voor de eerste 50 gasten staat er een gebakje klaar!

website realisatie: nmedia ict