route 700x330

Routebeschrijving Stedelijk Museum Kampen

Het Stedelijk Museum Kampen is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.
Adres: Oudestraat 133, 8261 CK Kampen

Routebeschrijving te voet vanaf het NS-station 'Kampen' (NB: niet te verwarren met station 'Kampen-Zuid')

Duur: 3 minuten. Vanaf het NS-station ziet u het museum al liggen. U steekt de stadsbrug over naar Kampen en loopt dan vrijwel tegen het Stedelijk Museum aan. Het ligt rechts tegenover de stadsbrug.

Routebeschrijving per auto

Met de auto maakt het niet zoveel uit van welke kant u komt, als u maar de borden Centrum of IJssel volgt. U kunt in de binnenstad op verschillende plaatsen parkeren.

Parkeertips

Let goed op waar u uw auto neerzet; er wordt intensief gecontroleerd op foutparkeren. De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn gelegen aan de IJsselkade. Dit is echter betaald parkeren. Gratis parkeren kan op de parkeerplaats aan het Stationsplein in IJsselmuiden, direct over de stadsbrug (zie de plattegrond hierboven).

Routebeschrijving Voormalige Synagoge

De Voormalige Synagoge is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.
Adres: IJsselkade 33, Kampen

Duur: 3 minuten. Vanaf het NS-station steekt u de stadsbrug over naar Kampen en wandelt u linksaf de IJsselkade op. Na ongeveer 300 meter treft u de Synagoge aan uw rechterzijde aan.

Routebeschrijving Koornmarktspoort

De Koornmarktspoort is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.
Adres: IJsselkade 1, Kampen

Duur: 5 minuten. Vanaf het NS-station steekt u de stadsbrug over naar Kampen en wandelt u linksaf de IJsselkade op. Na ongeveer 600 meter treft u de Koornmarktspoort aan uw rechterzijde aan.