Hugo Pasman

 

hugo pasman 700x330

Hugo Pasman

Met een groot gevoel voor licht en beweging weet Hugo Pasman een beleving van ruimte op te wekken, die dan weer sereen, dan weer levendig is. Woeste of lieflijke landschappen, verlaten kerkinterieurs, waar de geur van wierook nog in de lucht lijkt te hangen, alsook hedendaagse interieurs, worden door hem verbeeld in olieverf, oost-indische inkt of in gouache.

Pasman's werk is per definitie reflectief. Hij werkt vanuit herinnering en legt vast wat hij gezien heeft, maar vooral ook wat hij ervaren heeft. Het begrip 'genius loci', de kenmerkende hoedanigheid van een plaats of een unieke, plaatsgebonden atmosfeer, past bij zijn werk. Hugo Pasman weet de identiteit van zijn onderwerpen te onthullen en geeft ze daarmee een gezicht en een ziel.

Hugo Pasman (1951) genoot zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Utrecht. Hij exposeert zijn werk regelmatig in solo- en groepstentoonstellingen in verschillende musea en galeries. Zijn werk is vertegenwoordigd in collecties van kunstuitleen en in diverse gemeentelijke en particuliere verzamelingen.

Voor meer informatie en een overzicht van het werk van Hugo Pasman kunt u kijken op:
http://www.hugopasman.nl

Hugo Pasman_Interieur__Hotel_New_York__3  

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Twitter response: "Bad Authentication data."

website realisatie: nmedia ict