algemeen educatie 700x330

HET MUSEUM IN!

Het Stedelijk Museum Kampen biedt een uitgebreid educatief programma voor verschillende onderwijsniveaus. Begeleid door ervaren museumdocenten maken  leerlingen kennis met beeldende kunst of met een boeiend onderwerp over Kampen en zijn geschiedenis. In het museumatelier, dat ook gereserveerd kan worden voor een kinderworkshop of kinderfeestje, wordt een creatieve verwerking aangeboden die aansluit bij de thema's van het museum.

In je vrije tijd kun je ook op museumbezoek gaan. Hiervoor is de onder andere de Kindermultimediatour ontwikkeld. Bij de museumkassa krijg je een multimediaplayer te leen, met daarop aanstekelijk leuke filmpjes over 12 historische onderwerpen. De Kindermultimediatour is geschikt voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.

Heeft u vragen, suggesties of wilt u een programma boeken?

Neem contact op met educatief medewerker Hanneke Nabers

Meer weten? Bel of mail met Hanneke Nabers

LET OP!

Aangepaste openingstijden!

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten op:

24, 25, 26 en 31 december 2018

en 1 januari 2019.

Wij wensen u fijne kerstdagen een heel gelukkig 2019!