Basisonderwijs

educatie bo 700x330

Voor elke groep hebben we een passend educatief programma te bieden:

Groep 1 t/m 4

Fier Verzamelt leskist op school en museumbezoek

Groep 5

KinderMultiMediaTour (KMMT) Kinderen van Kampen multimediale rondleiding & workshop

Museumspeurders rondleiding & workshop

Groep 6

KMMT Het rijke middeleeuwse Kampen multimediale rondleiding & workshop

KMMT De kunstschilder multimediale rondleiding & workshop

KMMT Kinderen van Kampen multimediale rondleiding & workshop

Museumspeurders rondleiding & workshop

KMMT Het rijke middeleeuwse Kampen multimediale rondleiding & workshop

KMMT De kunstschilder multimediale rondleiding & workshop

KMMT Kinderen van Kampen multimediale rondleiding & workshop

Wie is hier de baas? rondleiding & workshop

Speciaal onderwijs

We verwelkomen graag groepen uit het speciaal onderwijs. Diverse programma's zijn geschikt voor leerlingen speciaal onderwijs of kunnen worden aangepast zodat deze goed aansluit bij de leerlingen.

Zelfstandig groepsbezoek

Naast onze programma's is het voor scholen ook mogelijk zelfstandig met hun groep het museum te bezoeken. Scholen dienen dit bezoek van te voren aan te melden.

Per 10 leerlingen is 1 begeleider verplicht. De school is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerlingen.

Meer weten?

Meer weten over de inhoud en kosten van onze educatieve programma's?

educatie bo 345x240 - 2 educatie -_ridderworkshop_2_-_340x240

LET OP!

Aangepaste openingstijden!

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten op:

24, 25, 26 en 31 december 2018

en 1 januari 2019.

Wij wensen u fijne kerstdagen een heel gelukkig 2019!