Museum-Feestje

educatie -_kindermuseum_-_700x330

In de kelder van het museum hebben wij een prachtig museumatelier waar regelmatig educatieve activiteiten of kinderfeestjes, plaatsvinden. Ook worden hier vaak workshops georganiseerd voor volwassenen en voor kinderen.

 

Museumkinderfeestjes

Je kinderfeestje in een museum vieren? Dat kan bij Stedelijk Museum Kampen! Zowel voor jongens als meisjes vanaf 7 jaar, is er genoeg leuks te zien én te doen.

Het thema van de activiteiten van een museumkinderfeestje sluiten aan op een actuele tentoonstelling of onderwerp binnen ons museum. Zo kan een activiteit gaan over de beeldend kunstenaar die exposeert, over een historisch onderwerp, bijvoorbeeld het middeleeuwse Kampen of over het dagelijks leven in Kampen 100 jaar geleden.

Het kinderfeestje in het museum begint met een multimediatour of een kijkroute op papier. Na deze tour staat er drinken klaar met natuurlijk iets lekkers. Vervolgens is het knutselen geblazen in een workshop. Dat kan zijn: een teken- en schilderles over de middeleeuwen, het ontwerpen van een wapenschild of maskers maken. We staan ook open voor suggesties en kunnen in overleg het museumfeestje invullen.

Het museumkinderfeestje duurt 1,5 uur en kost € 55,- voor een groep van maximaal 10 kinderen.
Dit is inclusief drinken en lekkers, materiaal, workshop, en museumentree voor twee begeleiders.

Voor elk kind boven het vaste groepsaantal van 10 kinderen, rekenen we € 4,50 per kind extra.

Museumkinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen van 7 tot ca. 12 jaar.

Graag tijdig reserveren, minimaal twee weken van te voren, door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

kindermuseum345x240 kindermuseum 345x240

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Twitter response: "Bad Authentication data."

website realisatie: nmedia ict