Rondvaart met 't Kamperschuitje

 

Rondvaart Kampen 700x330Kampen, de stad die bij uitstek geschikt is voor een mooie rondvaart of vaartocht. Een historische stad met een rijk (Hanze)verleden waarin de IJssel één van de grootste rollen heeft gespeeld. En wist u dat Kampen het mooiste stadsfront van Nederland heeft? Reden genoeg om dat met eigen ogen te komen aanschouwen! In samenwerking met ‘Rondvaart Kampen’ is het mogelijk om een museumbezoek te combineren met een vaartocht.


U wordt in het Stedelijk Museum Kampen ontvangen met een kopje koffie/thee en een stuk Kamper Slof. Daarna gaat u het museum bezoeken. Tijdens het bezoek kan desgewenst gebruik worden gemaakt van onze multimediatour of een gids zodat u dieper ingaat op de rijke geschiedenis van de stad. Na afloop van uw bezoek loopt u naar rondvaartboot ‘‘t Kamperschuitje’. (looptijd: 5 minuten). Na een korte ontvangst vertrekt de boot voor een rondvaart van 1,5 uur langs het prachtige stadsfront van Kampen. Daar moet natuurlijk op geproost worden, dus het eerste drankje aan boord is gratis (extra drankjes vanaf € 2,-)! Tijdens de vaartocht kunt onze schipper van alles vragen over de stad.

Dit arrangement kan gereserveerd worden met een groep vanaf 2 tot max. 12 personen. Reserveren is verplicht.

LET OP; Indien u rolstoelafhankelijk bent, overleggen wij vooraf graag met u over de mogelijkheden. In het museum is een rolstoel te leen waar u, indien nodig, gratis gebruik van kan kunt maken.

Totaalduur: ruim 3 uur  (max 1,5 uur SMK, 1,5 uur vaartochtje plus lopen naar ’t Kamperschuitje)
Prijs: € 160,-  per groep  voor het boottochtje + € 9,50 per persoon  (Museumkaarthouders € 4,-) voor het museumbezoek (inclusief koffie/thee en Kamper slof)

Wilt u een rondleiding in het museum dan kost dat per groep van dinsdag t/m zaterdag € 30,- en op zon- en feestdagen € 35,- extra.

Bent u enthousiast geworden en wilt u reserveren? Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Twitter response: "Bad Authentication data."

website realisatie: nmedia ict