Cadeaubonnen

High Tea_Bon_25_euro_700x330

De eerste bon is het 'MuseumArrangement'. Met deze bon wordt u, of diegene aan wie u het cadeau geeft, ontvangen met koffie/thee/cappuccino en Kamper slof. Hierna kan het museum worden bezocht, met gratis gebruik van de multimediatour. Als afsluiting wordt er een heerlijke lunch geserveerd in het MuseumCafé.

Een andere mogelijkheid, is een bon voor een 4-gangen 'High Tea Arrangement'. Met deze bon kunt u, of diegene aan wie u het cadeau geeft, op een zelfgekozen moment, gaan genieten van een heerlijke High Tea. Deze wordt geserveerd in ons MuseumCafé. Een 4-gangen High Tea wordt gespreid over 2 tot 2,5 uur. Elke gang wordt voorafgegaan door een uitleg van de verschillende theesoorten en delicatessen. Voorafgaand aan of na afloop van de High Tea kan het museum gratis worden bezocht, desgewenst met de multimediatour.

In overleg is het ook mogelijk de diverse waardebonnen uit te breiden met extra activiteiten;

-       Een rondleiding in het museum door een gids (vanaf 4 personen, per groep € 30,-)
-       Een stadswandeling met een gids (vanaf 4 personen, € 5,- p.p. met een minimum van € 30,-)
-       Een stadswandeling met de multimediatour (€ 1,00 p.p. plus borg van € 20,-)

Alle bonnen worden mooi verpakt in een enveloppe, met een begeleidende brief over het gekozen arrangement, informatie over het museum, een gratis museumkrant en natuurlijk de cadeaubon. Alle bonnen zijn na uitgifte een jaar geldig en zijn verkrijgbaar aan de balie van het museum.

MuseumArrangement Bon (voor 1 persoon):    € 17,50

4-gangen High Tea Bon (voor 1 persoon):       € 25,-

LET OP!

Aangepaste openingstijden!

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten op:

24, 25, 26 en 31 december 2018

en 1 januari 2019.

Wij wensen u fijne kerstdagen een heel gelukkig 2019!