High Tea

high tea 700x330Hedendaagse kunst, sandwiches, de bijzondere Oranjezaal, thee... Kortom: tegenwoordig kan er niet alleen genoten worden van een prachtig gebouw, de historische Schepenzaal en kunst, maar kan er in het Stedelijk Museum ook worden aangeschoven voor een heerlijke High Tea. Met diverse hapjes en verschillende soorten thee is het op en top genieten in het museumcafé of, voor grotere groepen, in de Gouden Zaal. Tal van groepen hebben inmiddels van de High Tea gebruik gemaakt en de reacties waren lovend!

Elke gang wordt voorafgegaan door een uitleg van de verschillende theesoorten en versnaperingen. Voorafgaand aan, of na afloop van de High Tea kan het museum gratis worden bezocht, eventueel onder begeleiding van een gids.

Voor een vier gangen High Tea betaald u € 25,- per persoon. Deze prijzen zijn inclusief museumbezoek. Een museumgids is te huur voor een groep van minimaal 4 tot maximaal 15 personen, voor € 30,- per groep.

Reserveren

Genieten van de High Tea en het Museum kan vanaf minimaal 2 personen en reserveren is verplicht.
Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 038 – 3317361

Aantallen

Tot 10 personen in het MuseumCafé.
Vanaf 10 personen in de Gouden Zaal.

Prijzen

Prijzen zijn inclusief museumbezoek, gebruik locatie en High Tea

De High Tea bestaat uit 4 gangen.
4 gangen: €25,- p.p.

Eventuele extra kosten:
- Een 4 gangen High Tea duurt 2 tot 2,5 uur. Het is uiteraard mogelijk om de Gouden Zaal langer te huren. Hiervoor dient huur van de Gouden Zaal te worden betaald à €50,- per half uur.
- Een museumgids kan gehuurd worden voor €30,- per groep. Een groep kan bestaan uit minimaal 2 tot maximaal 15 personen.

high tea 345x240 

Wat wordt er geserveerd?

Wat er precies wordt geserveerd, hangt af van van het aantal gangen dat u gebruikt. Wat er bij uw High Tea op tafel komt, kan u worden verteld bij reservering. Dan kunnen ook eventuele allergieën en diëten ter sprake komen.

Hieronder vindt u een lijst van de diverse mogelijkheden. Deze hapjes zijn onder voorbehoud. Deze lijst is niet compleet en hier kunnen geen definitieve uitspraken over worden gedaan.

Theesoorten:
Xiu Qiu thee
Si Ju Chun thee
Xin Yang Mao thee
Su Hong thee

Hapjes:
Brownies
Scones, geserveerd met clotted cream en lemon curd. (Lemon curd is een soort jam op basis van ei.)
Zalmrolletjes
Quiche
Cheesecake (taart op basis van 'Curd Cheese', een soort roomkaas)
Petit fours

 

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Twitter response: "Bad Authentication data."

website realisatie: nmedia ict