Salonboot 'Hendrikje'

SMK interieur_700x330Voor dit arrangement werkt het Stedelijk Museum Kampen samen met Salonboot 'Hendrikje'. Na een vaartocht over de IJssel kunt u in het museum genieten van een high tea, de bijzondere collectie en de tijdelijke tentoonstelling. Dit arrangement is alleen beschikbaar in de zomermaanden!

10.00 uur

Ontvangst aan boord van het 'Hendrikje' met 2 x koffie/thee en gevarieerd gebak. Tevens gaan de trossen los voor een rondje Kattegat. We maken een tocht stroomafwaarts en varen door het natuurgebied in het Kattegat. Langs vele eilanden met talloze bloeiende waterplanten, overal watervogels en een aalscholverkolonie. Via dit gebied komen we op het Ketelmeer. Daar varen we om het IJsseloog heen, oorspronkelijk een slibdepot, wat nu een natuurgebied is geworden. Vervolgens varen we de IJssel op en passeren het Kampereiland alvorens u zich om 12.30 uur weer in Kampen ontscheept.

12.45 uur

Ontvangst in het Stedelijk Museum Kampen met een 2-gangen high tea.
Wanneer u klaar bent met de high tea kunt u met het bezoek aan het museum beginnen.

U kunt dit arrangement pas boeken met een groep van minimaal 20 personen. Het maximale aantal is 26 personen. Helaas is het arrangement niet individueel, of met kleinere groepen, te boeken.

De p.p. prijs voor de dit arrangement bedraagt € 36,25.
Het is mogelijk om in plaats een 2 gangen high tea een 4 gangen high tea te nuttigen. De meerprijs hiervoor bedraagd € 10,- p.p.

Bent u enthousiast geworden en wilt u reserveren? Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter response: "Bad Authentication data."