Salonboot 'Hendrikje'

 

SMK interieur_700x330Voor dit arrangement werkt het Stedelijk Museum Kampen samen met Salonboot 'Hendrikje'. Na een vaartocht over de IJssel kunt u in het museum genieten van een high tea, de bijzondere collectie en de tijdelijke tentoonstelling. Dit arrangement is alleen beschikbaar in de zomermaanden!

 

10.00 uur

Ontvangst aan boord van het 'Hendrikje' met 2 x koffie/thee en gevarieerd gebak. Tevens gaan de trossen los voor een rondje Kattegat. We maken een tocht stroomafwaarts en varen door het natuurgebied in het Kattegat. Langs vele eilanden met talloze bloeiende waterplanten, overal watervogels en een aalscholverkolonie. Via dit gebied komen we op het Ketelmeer. Daar varen we om het IJsseloog heen, oorspronkelijk een slibdepot, wat nu een natuurgebied is geworden. Vervolgens varen we de IJssel op en passeren het Kampereiland alvorens u zich om 12.30 uur weer in Kampen ontscheept.

12.45 uur                           

Ontvangst in het Stedelijk Museum Kampen met een 2-gangen high tea.
Wanneer u klaar bent met de high tea kunt u met het bezoek aan het museum beginnen.

U kunt dit arrangement pas boeken met een groep van minimaal 20 personen. Het maximale aantal is 26 personen. Helaas is het arrangement niet individueel, of met kleinere groepen, te boeken.

De p.p. prijs voor de dit arrangement bedraagt € 36,25.                                                   
Het is mogelijk om in plaats een 2 gangen high tea een 4 gangen high tea te nuttigen. De meerprijs hiervoor bedraagd € 10,- p.p.

Bent u enthousiast geworden en wilt u reserveren? Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Verhuur en trouwen

Actueel

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Openingstijden

LET OP!

Aangepaste openingstijden!

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten op:

24, 25, 26 en 31 december 2018

en 1 januari 2019.

 

Wij wensen u fijne kerstdagen een heel gelukkig 2019!

 

Twitterfeed

Dinsdag bestaat het Stedelijk Museum Kampen 10 jaar. Komt u die dag met ons vieren? Voor de eerste 50 gasten staat er een gebakje klaar!

website realisatie: nmedia ict