Multimediatour

kindermultimediatour 700x330Multimediatour

Moderne techniek en historie maken het mogelijk om de stad in het museum te tonen en het museum in de stad.

Stemmen en beelden van Kampenaren vertellen u het verhaal van de stad. Met een iPod en koptelefoon kunt u zowel in het museum op reis gaan door de tijd.

Multimediatour ook voor kinderen

Wil je het Kampen van vroeger echt goed ervaren, vraag dan naar de KinderMultiMediaTour! Je krijgt dan, net zoals de volwassenen, een iPod mee waarmee je in de zalen film-clips kunt bekijken die speciaal gemaakt zijn voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder. Op je eigen scherm zie je onder andere een berekoude weerman, een verliefde stier én een tikje ordinaire dame voorbij komen, die ze wel heel graag in de pan gehakt ziet worden. De multimediatour voor kinderen is beschikbaar als museumtour.

Het huren van de MultiMediaTour kost € 1,00 per iPod.

Wilt u de tour graag op uw eigen iPhone afspelen? Dat kan! De app is te downloaden in de AppStore onder de naam 'Guide ID'. Helaas is de app (nog) niet beschikbaar in de Playstore.

kindermultimediatour 345x240 - 2  kindermultimediatour 345x240

Twitter response: "Bad Authentication data."