trouwen 700x330

De Gouden Zaal is de meest romantische plek van Kampen om te trouwen. Er is geen mooiere trouwfoto dan op de bordestrap voor de Gouden Zaal. De Zaal is ook te huur voor andere gelegenheden, zoals een symposium, lezing of training. Hiervoor zijn in de Gouden Zaal alle moderne audiovisuele middelen aanwezig.

Voor het afspreken van huwelijken kunt u contact opnemen met de gemeente Kampen (tel. 038 339 29 99).

Voor inlichtingen over de Gouden Zaal kunt u bellen met het Stedelijk Museum Kampen: telefoonnummer 038 331 73 61 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

trouwen 345x330 - 3  verhuur 345x220