Disclaimer

De website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij de Stedelijke Musea Kampen streven naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op de website van de Stedelijke Musea Kampen kunnen geen rechten ontleend worden.

De Stedelijke Musea Kampen behouden zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van de Stedelijke Musea Kampen is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. De Stedelijke Musea Kampen aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. De Stedelijke Musea Kampen zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of andere websites die verwijzen naar deze website.

Beeldrecht voor de trouwfoto's liggen bij Freddy Schinkel

LET OP!

Aangepaste openingstijden!

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten op:

24, 25, 26 en 31 december 2018

en 1 januari 2019.

Wij wensen u fijne kerstdagen een heel gelukkig 2019!

Twitter response: "Bad Authentication data."