Museumcafé en winkel

 

Het MuseumCafé


Een bezoek aan ons museum is niet compleet zonder een bezoek aan ons café. In ons MuseumCafé serveren wij een goede kop Kamper koffie of thee, maar ook diverse soorten gebak, appeltaart, huisgemaakte bonbons en de lokale lekkernij de Kamperslof. Bent u na het museumbezoek hongerig geworden? Onze horecamedewerkers serveren u graag een lekkere soep, gezonde broodjes en tosti's. Met onze complete lunch krijgt u soep, brood met kaas en vleeswaren, fruit, salade en met naar keuze koffie, thee, of fris. Denkt u daarnaast ook eens aan onze arrangementen, zoals een 4-gangen High Tea of het Museumarrangement. Als vriend van het museum ontvangt u 10% korting in het MuseumCafé!

horeca 1 340x240 bewerkt 
De MuseumWinkel


Wilt u na uw bezoek aan onze tentoonstelling iets kopen als herinnering of wilt u meer informatie mee naar huis nemen? Neem dan een kijkje in onze MuseumWinkel! Denk daarbij aan ansichtkaarten met afbeeldingen uit onze collectie, maar ook aan boeken die aansluiten op onze actuele expositie of over de geschiedenis van Kampen. Natuurlijk zijn er ook leuke doe- en leesboeken over kunst voor onze jongste bezoekers. In onze MuseumWinkel vindt u bovendien sieraden van kunstenaars, keramiek en design. De inhoud van de winkel verandert regelmatig en past zich aan aan de lopende expositie. Ook is er altijd een actueel aanbod met werk van huidige en oude exposanten.

  

Wilt u na uw bezoek aan onze tentoonstelling iets kopen als herinnering, of wilt u meer informatie mee naar huis nemen? Neem dan een kijkje in onze MuseumWinkel! Denk daarbij aan ansichtkaarten met afbeeldingen uit onze collectie, maar ook aan boeken die aansluiten op onze actuele expositie of over de geschiedenis van Kampen. Natuurlijk zijn er ook leuke doe- en leesboeken over kunst voor onze jongste bezoekers. In onze MuseumWinkel vindt u bovendien sieraden van kunstenaars , keramiek en design. De inhoud van de winkel veranderd regelmatig en past zicht aan aan de lopende expositie. Ook is er altijd een actueel aanbod met werk van huidige en oude exposanten. U kunt de winkel ook los bezoeken van het museum.

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Dinsdag bestaat het Stedelijk Museum Kampen 10 jaar. Komt u die dag met ons vieren? Voor de eerste 50 gasten staat er een gebakje klaar!

website realisatie: nmedia ict