Vrienden van het museum

Vrienden worden?

Wij, Vrienden van het Stedelijk Museum Kampen, zijn trots op ons museum. U ongetwijfeld ook. Dat schept een band. Versterk die band door vriend te worden van ons museum. Zo heeft u gratis toegang tot het museum, de Koornmarktspoort en de Gemeentelijke Expositieruimte. Voor openingen van nieuwe exposities ontvangt u een uitnodiging.

Daarnaast heeft u als vriend van ons Stedelijk Museum Kampen diverse andere voorrechten. Wat denkt u van regelmatig exclusieve rondleidingen, kunstenaarslezingen, museumconcerten en speciale excursies? Met uw jaarlijkse bijdrage helpt u ons Stedelijk Museum Kampen bij de financiering van activiteiten, aankoop van kunstwerken en de promotie van het museum. Ook het uitvoeren van projecten of het bevorderen van de belangstelling voor beeldende kunst, de geschiedenis van de stad en omstreken en de andere activiteiten van ons museum Kampen kan uit deze bijdragen gefinancierd worden.

Jaarlijkse kosten

Individueel minimaal € 20,00
Partners minimaal € 30,00
Gezin minimaal € 35,00
Jongeren < 21 jaar minimaal € 10,00
Studenten minimaal € 10,00

U kunt uw jaarlijkse bijdrage overmaken op NL68 RABO 0122 5271 94 t.n.v. Stichting Vrienden Stedelijk Museum Kampen, onder vermelding van uw adres, postcode en woonplaats.

Mogen wij u binnenkort als vriend begroeten?

U kunt vriend worden of een vriendschap cadeau geven door te mailen naar mevrouw Eisjen Schaaf: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan natuurlijk ook: 038-331 73 61.

Privacy verklaring. 

De privacy verklaring van het museum vindt u hier

NL68 RABO 0122 5271 94

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Twitter response: "Bad Authentication data."

website realisatie: nmedia ict