vrijwilligers 700x330
In dit museum werken circa 100 enthousiaste vrijwilligers. Zij werken bij de receptie, in de winkel, in het museumcafé, verzorgen rondleidingen, assisteren bij educatieprogramma's, suppoosten etc.

Spreekt dit u aan? Neem dan vrijblijvend contact op met de vrijwilligerscoördinator, mevrouw Eisjen Schaaf. U krijgt daarna een presentatie van de vrijwilligersorganisatie toegestuurd, met daarin ondermeer een overzicht van de functiemogelijkheden en een inschrijfformulier.

Eisjen Schaaf
Oudestraat 133