• Banner 1 muilwijk
  • Banner 2 STEPHANIE JANSEN
  • Banner 3 PEPIJN NIEUWENDIJK
Actueel

Vrijwilliger worden?

Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Het gaat om vrijwilligers voor 'balie werkzaamheden' (gasten welkom heten, toegangsbewijzen verkopen, verkoop museumwinkel) voor de weekenden.

Nieuwe aanwinst!

De gemeente Kampen bezit een bijzondere collectie 'Oranje portretten'. Deze collectie is de enige in de Nederland waarin alle stadhouders, koningen en koninginnen van Oranje ten voeten zijn afgebeeld. Met de komst van de koning Willem-Alexander is de collectie echter niet meer compleet. Het college van B&W heeft daarom besloten om akkoord te gaan met het voorstel om een schilderij te laten maken van de nieuwe koning.

 

Nieuwe aanwinst!

Op 16 mei wordt om 15.00 uur in de Gouden Zaal van het Stedelijk Museum Kampen de nieuwe aanwinst van het museum onthuld! Door een gulle schenking van de directie van Lyempf Kampen heeft kunstenaar Robbie Cornelissen speciaal voor het Stedelijk Museum Kampen een nieuw werk kunnen maken. Op de tekening is een van de fabrieksruimten van Lyempf te zien. Twee studies die Robbie Cornelissen tijdens dit proces maakte, worden aangeboden aan de directie van Lyempf.

Op 16 mei wordt om 15.00 uur in de Gouden Zaal van het Stedelijk Museum Kampen de nieuwe aanwinst van het museum onthuld. Door een gulle schenking van de directie van Lyempf Kampen heeft kunstenaar Robbie Cornelissen speciaal voor het Stedelijk Museum Kampen een nieuw werk kunnen maken. Op de tekening is een van de fabrieksruimten van Lyempf te zien. Twee studies die Robbie Cornelissen tijdens dit proces maakte, worden aangeboden aan de directie van Lyempf.

Museumkrant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte per email.
Het favoriete stuk van...
Verhuur en trouwen
Twitterfeed

Het eerste werk van Tom Claassen komt bij ons binnen en maakt het inrichten weer tot een waar feestje. Komt u naar de opening 20 september?