De Wonderkamer van Kampen Uw favoriete object in ons museum?

 

Wonderkamer 700x330-2Iedereen kent het wel: een buurvrouw die een bijzonder kopje in de vitrinekast heeft staan, een oom die een heel mooi erfstuk heeft of misschien loopt u zelf wel alle rommelmarkten af op zoek naar bijzondere vondsten? Wat ontzettend jammer is het dan, dat deze geweldige voorwerpen niet voor een groter publiek zichtbaar zijn. Daar willen wij met deze aankomende tentoonstelling verandering in brengen.


Heeft u zo’n geweldig voorwerp in huis? Oud of juist modern en hedendaags? Stuur het in via
de website en wellicht wordt het opgenomen in onze tentoonstelling ‘De Wonderkamer van Kampen’. Op deze website zijn alle inzendingen te zien, waardoor er ook hier een ‘Wonderkamer’ ontstaat.

Welk object koestert u het meest? Stuur uw meest mooiste, grappigste of ontroerendste object in via www.dewonderkamervankampen.nl en wie weet ziet u het vanaf 15 december terug in het museum!

Het Stedelijk Museum Kampen wil ook mensen met een object gerelateerd aan (de gemeente) Kampen aanmoedigen om deze in te zenden. Kinderen en jongeren zijn eveneens van harte uitgenodigd om hun mooiste en meest gekoesterde voorwerp in te sturen. De inzendingen zijn vanaf 1 september online te bekijken. De tentoonstelling ‘De Wonderkamer van Kampen’ is van 15 december tot en met 3 februari 2019 te bezoeken.

Wonderkamers 340x240-1 Wonderkamer 340x240-2

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Twitter response: "Bad Authentication data."

website realisatie: nmedia ict