Druk je eigen schatkaart!

educatie workshop_700x330Op vrijdagmiddag 3 januari 2014 kunnen kinderen hun eigen (schat)kaart komen maken in het Museumatelier.
De expositie Kampen à la carte vormt de inspiratie voor het ontwerpen van je eigen plattegrond. Je mag een plattegrond maken van je kamer of een heuse schatkaart.

Tijdens de workshop werk je de kaart uit in een droge naald techniek en gaan we je kaart drukken. Je gaat dus met enkele gedrukte (schat)kaarten naar huis, die je later eventueel kunt kleuren. Houd je van spannende schatkaarten? Meld je dan aan voor deze workshop!

Kosten:  €4,- per deelnemer (inclusief materiaal en drinken)
Aanvang: Workshop duurt van 13.30 - 15.00 uur
(bij voldoende belangstelling wordt er die middag nog een extra tweede workshop gepland)
Voor: Voor kinderen uit groep 6, 7 en 8
Aanmelden via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Dinsdag bestaat het Stedelijk Museum Kampen 10 jaar. Komt u die dag met ons vieren? Voor de eerste 50 gasten staat er een gebakje klaar!

website realisatie: nmedia ict