Gouden Moment

 

ons echte goud3

Van 18 tot en met 26 april vindt de eerste Nationale Museumweek plaats. In die week zal de collectie van Stedelijk Museum Kampen extra onder de aandacht worden gebracht.

De Nationale Museumweek heeft als motto 'ons echte goud'. Want de schatten die onze musea bewaren, die enorme culturele rijkdom en geschiedenis, dát is ons echte goud.

Het Stedelijk Museum Kampen wil u graag uitnodigen voor een groots gouden moment. Neem gerust uw familie en vrienden mee!

Datum: maandag 20 april
Locatie: Plantage, Kampen
Tijd: 09.45 uur

Reserveren is niet nodig. We hopen u en de andere genodigden  op maandag 20 april te mogen begroeten.

Dit bijzondere moment mag u niet missen!

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Twitter response: "Bad Authentication data."

website realisatie: nmedia ict