Gouden Moment

ons echte goud3

Van 18 tot en met 26 april vindt de eerste Nationale Museumweek plaats. In die week zal de collectie van Stedelijk Museum Kampen extra onder de aandacht worden gebracht.

De Nationale Museumweek heeft als motto 'ons echte goud'. Want de schatten die onze musea bewaren, die enorme culturele rijkdom en geschiedenis, dát is ons echte goud.

Het Stedelijk Museum Kampen wil u graag uitnodigen voor een groots gouden moment. Neem gerust uw familie en vrienden mee!

Datum: maandag 20 april
Locatie: Plantage, Kampen
Tijd: 09.45 uur

Reserveren is niet nodig. We hopen u en de andere genodigden  op maandag 20 april te mogen begroeten.

Dit bijzondere moment mag u niet missen!

Twitter response: "Bad Authentication data."