Maak je eigen kunstwerk met Bert van Santen

Bert van Santen event 2MAAK JE EIGEN BERT VAN SANTEN KUNSTWERK

Wat? Kunstenaar geeft gratis kunstwerken weg in de Koornmarktspoort.

Kampen.- Zondag 12 maart van 13.00 tot 17.00 uur kan de bezoeker aan de Koornmarktspoort in Kampen gratis een 'Bert van Santen- kunstwerk' maken en mee naar huis nemen.

In de Koornmarktspoort in Kampen exposeert Bert van Santen zijn Ruimtelijke Ongerijmdheden. Van Santen speelt een visueel spel waarbij het proces van kijken en zien onderzocht wordt. Opvallend in zijn werk zijn de zich herhalende patronen en structuren en de variaties die zich daarin kunnen voordoen. Van Santen maakt veelvuldig gebruik van de perspectief (dat is de kunst om voorwerpen af te beelden op een plat vlak, zoals ze door het oog van de kijker worden waargenomen).
Daarbij blijft hij voeling houden met de bron, die hem altijd is blijven fascineren: het water met haar spiegelingen, rimpelingen, patronen, ellipsen en reflectie.

Is kunst jouw linkse hobby, kom dan naar dit sociale-samen-kunst-event. Bekijk je kunst liever vanuit rechts, voel je dan ook welkom. Hier wordt geen subsidie geslurpt. Jouw 'Van Santen-kunstwerk' is gratis.
Benader je de kunst liever wat intellectueler, weet dan "Jeder Mensch ist ein Künstler" en kom zondag 12 maart naar de Koornmarktspoort in Kampen!
Zie hoe alle visies samenvallen als je jouw eigen 'Van Santen, nr.2017-Q' kunstwerk maakt.

Neem je mobiele telefoon mee.
Include Meet & Greet.

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Twitter response: "Bad Authentication data."

website realisatie: nmedia ict