Mauthausenliederen

 

Mauthausen liederen in voormalige Synagoge
Rondleiding en concert op 6 mei

Het Stedelijk Museum Kampen organiseert op 6 mei in de Voormalige Synagoge, ter gelegenheid van de 4 mei herdenkingen, een uitvoering van de Mauthausen liederen van Mikis Theodorakis door zangeres Hanneke Evink en accordeonist Juul Beerda. Tijdens het concert wordt de kunstenaar Charlotte Salomon herdacht. Voorafgaand aan het concert wordt een rondleiding gegeven langs de Kamper Struikelstenen, waar de herinnering levend gehouden wordt aan de slachtoffers van nazi terreur.

Programma:
14.15 -15.30 Rondleiding langs Kamper Struikelstenen, start vanaf Voormalige Synagoge om 14.15 uur.
15.30 Inloop concert met koffie/thee
16.00-17.00 Concert Mauthausen liederen van Mikis Theodorakis


Prijs inclusief rondleiding € 17,50
Prijs exclusief rondleiding € 15,00
Prijs Vrienden van het Museum € 7,50

Graag reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Twitter response: "Bad Authentication data."

website realisatie: nmedia ict