Mauthausenliederen

Mauthausen liederen in voormalige Synagoge
Rondleiding en concert op 6 mei

Het Stedelijk Museum Kampen organiseert op 6 mei in de Voormalige Synagoge, ter gelegenheid van de 4 mei herdenkingen, een uitvoering van de Mauthausen liederen van Mikis Theodorakis door zangeres Hanneke Evink en accordeonist Juul Beerda. Tijdens het concert wordt de kunstenaar Charlotte Salomon herdacht. Voorafgaand aan het concert wordt een rondleiding gegeven langs de Kamper Struikelstenen, waar de herinnering levend gehouden wordt aan de slachtoffers van nazi terreur.

Programma:
14.15 -15.30 Rondleiding langs Kamper Struikelstenen, start vanaf Voormalige Synagoge om 14.15 uur.
15.30 Inloop concert met koffie/thee
16.00-17.00 Concert Mauthausen liederen van Mikis Theodorakis

Prijs inclusief rondleiding € 17,50
Prijs exclusief rondleiding € 15,00
Prijs Vrienden van het Museum € 7,50

LET OP!

Aangepaste openingstijden!

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten op:

24, 25, 26 en 31 december 2018

en 1 januari 2019.

Wij wensen u fijne kerstdagen een heel gelukkig 2019!

Twitter response: "Bad Authentication data."