Rondleiding Aad Berlijn

Aad Berlijn_700x330Op donderdag 28 maart 2013, om 16.00 uur, geeft Aad Berlijn een rondleiding langs zijn werk in de nieuwe expositie in de Koornmarktspoort. U bent van harte welkom!

We willen u vragen om u van te voren aan te melden. Dit kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 038 - 331 73 61 bij mevrouw E. Schaaf of mevrouw Y. Oordijk.

LET OP!

Aangepaste openingstijden!

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten op:

24, 25, 26 en 31 december 2018

en 1 januari 2019.

Wij wensen u fijne kerstdagen een heel gelukkig 2019!

Twitter response: "Bad Authentication data."