Opening F. Franciscus

FransFranciscus 700x330

Opening expositie F. Franciscus! Op 13 april gaat in het Stedelijk Museum Kampen de tentoonstelling  ‘F. Franciscus, portretten en de verhalen’ open. De opening is om 15.00 uur en wordt verricht door Philip Akkerman, kunstschilder, en Marja Bosma, conservator moderne en hedendaagse kunst Centraal Museum Utrecht. Na afloop is er een hapje, een drankje en uiteraard de gelegenheid de expositie te bezoeken. Iedereen is van harte welkom!

Twitter response: "Bad Authentication data."