5 mei concert

5meiconcert 700x330

5 mei concerten
Christel Kroezen en Elrieke & Leopold

CHRISTEL KROEZEN
Christels prachtige muziek spreekt meteen aan, met teksten waaruit betrokkenheid met het leven en de mensen blijkt. Haar liedjes en muziek zijn dan ook niet alleen om van te genieten. Ze zijn ook bedoeld om te steunen en te prikkelen. Het liefst wil ze mensen in hun hart raken en
laten nadenken over het leven. In haar nieuwe werk is ze hier nog bewuster mee bezig dan vroeger. “Mijn liedjes gingen altijd al wel over het wel en wee van het leven, maar nu nog meer dan vroeger probeer ik overstijgend te zijn. Ik let er op dat de liedjes en teksten iets toevoegen en niet alleen maar signaleren. Je kunt mijn liedjes op meerdere manieren beluisteren. Gewoon als een verhaaltje wat op zich leuk is maar liever nog als metafoor. Daarin zit ook de diepgang en het transformerende iedereen kan zijn eigen verhaal erin kwijt... tenminste dat probeer ik.”

ELRIEKE VAN GELDEREN en LEOPOLD ‘POLDY’ GELDTMEIJER
Elrieke is het Nederlandse talent van Mama Don’t, het project van de Britse Linda Simpson (voormalig Magna Carta). Vier jaar geleden werd Elrieke ‘gespot’ door Linda die als een blok viel voor de stem van Elrieke. Het afgelopen jaar hebben Elrieke, Leopold en Linda getourd door Nederland en Engeland en gewerkt aan een CD, waarop o.a. drummer Paul Burgess (o.a.10CC) meespeelt.
Op Bevrijdingsdag 2013 komen Elrieke en Leopold naar Kampen en spelen hun prachtige akoestische meerstemmige muziek in de Gouden Zaal. Met Leopold’s streetstyle dylanesque zangstem en gitaarspel in combinatie met de zuivere, eigengereide en dynamische stem van Elrieke. Gevoelige teksten, meeslepende melodieën en het plezier spat er vanaf. Kortom een genot voor het oor en het oog!

Aanvangstijden:
Elrieke & Leopold 14.00, Christel Kroezen 14.45,
Elrieke & Leopold 15.30, Christel Kroezen 16.15

TOEGANG IS GRATIS
Bezoekers van de concerten die ook het museum willen bezoeken krijgen bovendien korting op de entreeprijs.

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Twitter response: "Bad Authentication data."

website realisatie: nmedia ict