8 september: taxatiemiddag!

taxatiemiddag 700x330Op zondag 8 september gaat het gebeuren: het Stedelijk Museum Kampen houdt dan van 13.30 tot 16.30 een taxatiemiddag. De taxaties vinden plaats in de Gouden Zaal van het Stedelijk Museum Kampen.

Kunst, antiek en curiosa kunt u tegen betaling van € 1,-- per voorwerp (tot een maximum van drie voorwerpen) laten taxeren door deskundigen. Ook wanneer u de herkomst van een voorwerp wilt weten of wanneer u wilt weten wat een bepaald voorwerp voorstelt, kunt u de aanwezige experts raadplegen. Uiteraard kunt u ook voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud bij de aanwezige taxateurs terecht.

Uw kostbaarheden en/of curiosa worden getaxeerd door de volgende experts:

- De heer Jan Bockweg, Epe - kunstintermediair en taxateur schilderiien en prenten: 17e-20e eeuw

- Taxatie- en Adviesbureau Marius van Ee, Kampen – Algemene taxaties.


Het Stedelijk Museum Kampen is op zondagen geopend van 13.00-17.00 uur.

Stedelijk Museum Kampen
Oudestraat 133
8261 CK Kampen
Tel. 038-3317361

 

****** VRIENDENACTIE ******

Bent u vriend van het Stedelijk Museum Kampen? Dan mag u uw voorwerpen gratis laten taxeren op deze middag!

************

 

 

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Twitter response: "Bad Authentication data."

website realisatie: nmedia ict