Onze vrijwilligers zijn genomineerd!

 

vrijwilligers 700x330Wij zijn genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs! Ons museum kan niet draaien zonder de niet aflatende steun van onze 105 (!) vrijwilligers. Wij zijn er dan ook ontzettend trots op, dat zij genomineerd zijn voor deze prachtige prijs.

Om deze prijs te winnen kan er tot 31 oktober 2013 worden gestemd. Bent u wel eens in ons museum geweest en bent u ook zo hartelijk geholpen door een balie-medewerker, suppoost of andere vrijwilliger? Stem dan alstublieft op onze fantastische groep vrijwilligers!

Onze aanbeveling, en de mogelijkheid om te stemmen, is hier te vinden!

vrijwilligers340x240 vrijwilligers 345x240 - 2

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Dinsdag bestaat het Stedelijk Museum Kampen 10 jaar. Komt u die dag met ons vieren? Voor de eerste 50 gasten staat er een gebakje klaar!

website realisatie: nmedia ict