Gouden Zaal Concert 8 december

Gouden Zaal_concerten_700x330De Stichting Vrienden van het Stedelijk Museum Kampen organiseert een aantal concerten voor haar Vrienden en andere belangstellenden. De programmering wordt verzorgd door João Ramos Marta, fluitdocent aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle en centrum voor kunsteducatie Quintus in Kampen.
De concerten vinden plaats in de Gouden Zaal van het Stedelijk Museum in Kampen.

 

8 december 2013
aanvang 15.30 uur

Periode van de Barok - Er wordt gespeeld door Het oILis Ensemble. Zij spelen muziek
uit de Barok periode op authentieke instrumenten uit de 18e eeuw. Het ensemble bestaat
uit twee traverso’s: Alieke Pijl en João Ramos Marta, klavecimbel bespeeld door
Tineke Steenbrink en cello: Anna Alkema-Schweitzer.

De entree bedraagt voor Vrienden van het Stedelijk Museum Kampen € 3,00.
Voor overige belangstellenden is de toegangsprijs € 5,00.
U betaalt bij aanvang van het concert bij de ingang van de zaal.

De Gouden Zaal heeft een beperkte capaciteit, daarom is reserveren verplicht. Dat kan (bij voorkeur) via e-mail bij mevrouw E. Schaaf, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch bij het museum, 038 33 17 361. 

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Twitter response: "Bad Authentication data."

website realisatie: nmedia ict