Arrangementen

Het Stedelijk Museum Kampen heeft meer  te bieden dan een bijzondere vaste collectie en gevarieerde tijdelijke tentoonstellingen. Regelmatig verzorgen wij aantrekkelijke arrangementen in samenwerking met anderen.

Voor vragen of reservering kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."> of 038 331 73 61

kogge 340x240-1

KoggewerfEen gecombineerd bezoek aan de Koggewerf en het Stedelijk Museum Kampen geeft een boeiend beeld van de middeleeuwse handelsstad Kampen en de belangrijkste 'motor' voor haar bloei, de kogge.

Rondvaart Kampen 340x240

Rondvaart met 't Kamperschuitje

Een vaartocht over de IJssel, koffie, Kamperslof en een museumbezoek.

Kampen, de stad die bij uitstek geschikt is voor een mooie rondvaart of vaartocht. Een historische stad met een rijk (Hanze)verleden waarin de IJssel één van de grootste rollen heeft gespeeld. En wist u dat Kampen het mooiste stadsfront van Nederland heeft? Reden genoeg om dat met eigen ogen te komen aanschouwen!

Voor groepen van 2 tot 12 personen.

hendrikje 340x240

Salonboot 'Hendrikje'

Een vaartocht over de IJssel, lunch en een museumbezoek.

Voor dit arrangement werkt het Stedelijk Museum Kampen samen met Salonboot 'Hendrikje'. Na een vaartocht over de IJssel kunt u in het museum genieten van een high tea, de bijzondere collectie en de tijdelijke tentoonstelling.

Voor groepen van 20 tot 26 personen.

 

high tea 345x240

High Tea

Een vier gangen High Tea in ons museum.


In ons café wordt u in de watten gelegd met een bijzondere 4-gangen High Tea. Daarnaast krijgt u uiteraard de kans om ook ons museum uitgebreid te bezoeken!

evenementen 345x240

MuseumArrangement

Koffie, Kamper Slof, Museumbezoek en Lunch!

U wordt in het museum ontvangen met een kop koffie/thee/cappuccino en een stuk Kamper Slof. Hierna kunt u het museum bezoeken, met desgewenst gratis gebruik van de multimediatour. Als afsluiting wordt er een heerlijke lunch geserveerd in het museumcafé. Het is uiteraard ook mogelijk om te starten met de lunch en na afloop van uw bezoek na te praten onder het genot van een kop koffie/thee/cappuccino en een stuk Kamper Slof.

High Tea_Bon_15_euro-_340x240

Cadeaubonnen

Geef een High Tea of MuseumArrangement cadeau!

Heeft u binnenkort een verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid? Zoekt u nog een origineel cadeau voor de feestdagen? Of wilt u zomaar iemand verwennen? Sinds kort verkoopt het Stedelijk Museum Kampen waardebonnen voor diverse arrangementen!

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Twitter response: "Bad Authentication data."

website realisatie: nmedia ict