Algemeen

algemeen educatie 700x330

HET MUSEUM IN!

Het Stedelijk Museum Kampen biedt een uitgebreid educatief programma voor verschillende onderwijsniveaus. Begeleid door ervaren museumdocenten maken  leerlingen kennis met beeldende kunst of met een boeiend onderwerp over Kampen en zijn geschiedenis. In het museumatelier, dat ook gereserveerd kan worden voor een kinderworkshop of kinderfeestje, wordt een creatieve verwerking aangeboden die aansluit bij de thema's van het museum.

In je vrije tijd kun je ook op museumbezoek gaan. Hiervoor is de onder andere de Kindermultimediatour ontwikkeld. Bij de museumkassa krijg je een multimediaplayer te leen, met daarop aanstekelijk leuke filmpjes over 12 historische onderwerpen. De Kindermultimediatour is geschikt voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.

Heeft u vragen, suggesties of wilt u een programma boeken?

Neem contact op met educatief medewerker Hanneke Nabers

Meer weten? Bel of mail met Hanneke Nabers
038 331 73 61 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Dinsdag bestaat het Stedelijk Museum Kampen 10 jaar. Komt u die dag met ons vieren? Voor de eerste 50 gasten staat er een gebakje klaar!

website realisatie: nmedia ict