Cadeaubonnen

High Tea_Bon_25_euro_700x330

De eerste bon is het 'MuseumArrangement'. Met deze bon wordt u, of diegene aan wie u het cadeau geeft, ontvangen met koffie/thee/cappuccino en Kamper slof. Hierna kan het museum worden bezocht, met gratis gebruik van de multimediatour. Als afsluiting wordt er een heerlijke lunch geserveerd in het MuseumCafé.

Een andere mogelijkheid, is een bon voor een 4-gangen 'High Tea Arrangement'. Met deze bon kunt u, of diegene aan wie u het cadeau geeft, op een zelfgekozen moment, gaan genieten van een heerlijke High Tea. Deze wordt geserveerd in ons MuseumCafé. Een 4-gangen High Tea wordt gespreid over 2 tot 2,5 uur. Elke gang wordt voorafgegaan door een uitleg van de verschillende theesoorten en delicatessen. Voorafgaand aan of na afloop van de High Tea kan het museum gratis worden bezocht, desgewenst met de multimediatour.

In overleg is het ook mogelijk de diverse waardebonnen uit te breiden met extra activiteiten;

-       Een rondleiding in het museum door een gids (vanaf 4 personen, per groep € 30,-)
-       Een stadswandeling met een gids (vanaf 4 personen, € 5,- p.p. met een minimum van € 30,-)
-       Een stadswandeling met de multimediatour (€ 1,00 p.p. plus borg van € 20,-)

Alle bonnen worden mooi verpakt in een enveloppe, met een begeleidende brief over het gekozen arrangement, informatie over het museum, een gratis museumkrant en natuurlijk de cadeaubon. Alle bonnen zijn na uitgifte een jaar geldig en zijn verkrijgbaar aan de balie van het museum.

MuseumArrangement Bon (voor 1 persoon):    € 17,50 

4-gangen High Tea Bon (voor 1 persoon):       € 25,-

 

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Twitter response: "Bad Authentication data."

website realisatie: nmedia ict