MuseumArrangement

openingstijden en tarieven 700x330U wordt in het museum ontvangen met een kop koffie/thee/cappuccino en een stuk Kamper Slof. Hierna kunt u het museum bezoeken, met desgewenst gratis gebruik van de multimediatour. Als afsluiting wordt er een heerlijke lunch geserveerd in het museumcafé. Het is uiteraard ook mogelijk om te starten met de lunch en na afloop van uw bezoek na te praten onder het genot van een kop koffie/thee/cappuccino en een stuk Kamper Slof.

Het museumarrangement kost € 17,50 per persoon.

Tot en met 4 personen is het niet nodig te reserveren.
Wilt u gebruik maken van dit arrangement met een groep van 5 personen of meer? U wordt dan vriendelijk verzocht minimaal 3 werkdagen werkdagen van te voren te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 038 – 3317361

Twitter response: "Bad Authentication data."