MuseumArrangement

openingstijden en tarieven 700x330U wordt in het museum ontvangen met een kop koffie/thee/cappuccino en een stuk Kamper Slof. Hierna kunt u het museum bezoeken, met desgewenst gratis gebruik van de multimediatour. Als afsluiting wordt er een heerlijke lunch geserveerd in het museumcafé. Het is uiteraard ook mogelijk om te starten met de lunch en na afloop van uw bezoek na te praten onder het genot van een kop koffie/thee/cappuccino en een stuk Kamper Slof.

Het museumarrangement kost € 17,50 per persoon.

Tot en met 4 personen is het niet nodig te reserveren.
Wilt u gebruik maken van dit arrangement met een groep van 5 personen of meer? U wordt dan vriendelijk verzocht minimaal 3 werkdagen werkdagen van te voren te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 038 – 3317361

 

Verhuur en trouwen

Actueel

Problemen op de site

Wegens technische problemen laat onze website momenteel niet de juiste informatie zien. Heeft u vragen over het huidige aanbod in het museum, neemt u dan alstublieft contact op met het museum zelf: 038-3317361

 

Onze excuses voor het ongemak.

Opening Arie Schippers

Op zondag 17 februari opent de tentoonstelling 'Mens wordt hond' van Arie Schippers. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. De opening start om 15.00 uur in onze Gouden Zaal. Na afloop is er uiteraard ruimschoots de tijd om de tentoonstelling - op beide locaties- te bewonderen.

 

Toegang is gratis en u krijgt een hapje en een drankje.

 

Taxatie(mid)dag!

Het museum organiseert op zondag 20 januari tussen 13.00 en 16.00 uur een taxatiemiddag in de Gouden Zaal! Taxateurs Jan Bockweg (taxateur schilderijen en prenten, Epe) en Marius van Ee (taxatie- en adviesbureau, Kampen) zullen uw bijzondere voorwerpen taxeren. Kosten bedragen € 2,- per voorwerp, met een maximum van 2 voorwerpen per persoon. Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud.
Iedereen is van harte welkom!

 

Twitterfeed

Twitter response: "Bad Authentication data."

website realisatie: nmedia ict