Rondleidingen

Het museum bezichtigen kan op vele manieren. Individueel, samen met anderen, of u maakt gebruik van de multimediatour.
Groepen kunnen zich laten rondleiden door een gids. Als u een gids wilt, verzoeken wij u tijdig te reserveren. Onze gidsen begeleiden groepen van maximaal 15 personen.

U kunt ons vrijblijvend bellen: 038-3317361.

Prijzen:

Rondleiding door het museum van circa 45 minuten: € 30,00
Rondleiding Schepenzaal: € 20,00
Rondleidingen op zon- en feestdagen en buiten openingstijden: € 35,00
Alle rondleidingen zijn exclusief toegangsprijs. U krijgt wel korting op de normale entreeprijs en betaalt slechts € 5,50 per persoon.

Twitter response: "Bad Authentication data."