Vrienden van het museum

Vrienden worden?

Wij, Vrienden van het Stedelijk Museum Kampen, zijn trots op ons museum. U ongetwijfeld ook. Dat schept een band. Versterk die band door vriend te worden van ons museum. Zo heeft u gratis toegang tot het museum, de Koornmarktspoort en de Gemeentelijke Expositieruimte. Voor openingen van nieuwe exposities ontvangt u een uitnodiging.

Daarnaast heeft u als vriend van ons Stedelijk Museum Kampen diverse andere voorrechten. Wat denkt u van regelmatig exclusieve rondleidingen, kunstenaarslezingen, museumconcerten en speciale excursies? Met uw jaarlijkse bijdrage helpt u ons Stedelijk Museum Kampen bij de financiering van activiteiten, aankoop van kunstwerken en de promotie van het museum. Ook het uitvoeren van projecten of het bevorderen van de belangstelling voor beeldende kunst, de geschiedenis van de stad en omstreken en de andere activiteiten van ons museum Kampen kan uit deze bijdragen gefinancierd worden.

Jaarlijkse kosten

Individueel minimaal € 20,00
Partners minimaal € 30,00
Gezin minimaal € 35,00
Jongeren < 21 jaar minimaal € 10,00
Studenten minimaal € 10,00

U kunt uw jaarlijkse bijdrage overmaken op NL68 RABO 0122 5271 94 t.n.v. Stichting Vrienden Stedelijk Museum Kampen, onder vermelding van uw adres, postcode en woonplaats.

Mogen wij u binnenkort als vriend begroeten?

U kunt vriend worden of een vriendschap cadeau geven door te mailen naar mevrouw Eisjen Schaaf: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan natuurlijk ook: 038-331 73 61.

Privacy verklaring.

De privacy verklaring van het museum vindt u hier