Actuele exposities

Sinds begin juli hangen er op diverse plekken in de stad Kampen en het Stedelijk Museum Kampen tientallen objecten. Zij vormen samen een, door de kunstenaar uitgestippelde, route door de stad. Deze route met objecten maken deel uit van een groter project: de tentoonstelling ‘Sprekend Verleden’ van kunstenaar Sibyl Heijnen die van 6 juli t/m 22 september in het Stedelijk Museum Kampen en de Voormalige Synagoge te zien is. Het project omvat beeldend werk, installaties en muzikale ondersteuning.

6 juli t/m 15 september 2019

Stedelijk Museum Kampen en Voormalige Synagoge

Vanaf 6 juli 2019 opent in het Stedelijk Museum Kampen de tentoonstelling ‘Sprekend Verleden’ van beeldend kunstenaar Sibyl Heijnen. Het Stedelijk Museum Kampen wil de beleving van het verleden nieuw leven inblazen en heeft Sibyl Heijnen de opdracht gegeven een concept te ontwikkelen waarbij het thema ‘verbinding’ centraal staat.